Продукти

СУПРАКОЛ НОРМАЛ

Гъвкавото лепило – шпакловка “Супракол нормал” представлява прахообразна смес от цимент, минерални пълнители, полимери, добавки от стъклофибърни нишки и други, която след разбъркване с вода е готова за работа.
“ Супракол нормал ” е предназначено за лепене и шпакловка на топлоизолационни плоскости – експандирани, екстудирани или получени по друг начин плоскости от пенополистирен (Супрапор EPS,Фибран XPS, Монодур EPS, Тиктас XPS, Стирофом XPS, Стиропор и др.), минерални вати, дървесни плоскости, перлитови, вермикулитови, изделия от корк, газобетон, топлоизолационни плоскости на органична или неорганична основа, както и върху прясно положени основи и основи, подложени на повишени динамични и термични натоварвания.
ПРИГОТВЯНЕ НА ЛЕПИЛОТО:
Направната вода на сухата смес е 22,7 %. Сместа се добавя към водата и се разбърква ръчно или с механична бъркалка до получаването на хомогенна смес. Лепилото се оставя да престои 10 минути, след което отново се разбърква. При необходимост се добавя вода или лепило до получаване на желаната консистенция. Времето за употреба на готовата смес е 4 часа .
ПОДГОТОВКА НА ОСНОВАТА:
Основата трябва да бъде здрава и устойчива и да няма отделящи се субстанции по нея. Отклоненията от неравностите не трябва да надвишават 5 мм на линеен метър. При неравности от 5 мм на линеен метър основата предварително се изравнява.
ОПАКОВКА:
 В двуслойни или трислойни торби с полиетилен в средата с нетна маса 25 кг. с отклонение ± 1 % от масата.
СЪХРАНЕНИЕ:
12 месеца на сухо място в оригинално запечатана опаковка.

Техническа характеристика

Лист за безопасност

Приложение

Изберете подходящите продукти с нашето интерактивно приложение.

Симулатор

Изберете подходящия цвят с нашия цветови консултант онлайн.

created by