Products


СУПРАПОР КЛЕБЕШПАХТЕЛ

Гъвкавото лепило – шпакловка “Супрапор Klebespachtel представлява прахообразна смес от цимент , минерални пълнители, добавки и добавки от стъклофибърни нишки, която след разбъркване с вода е готова за работа. Има отлични показатели при различни температурни условия, влажност и др.
Гъвкавото лепило – шпакловка “Супрапор Klebespachtel е предназначено за лепене и шпакловане на топлоизолационни плоскости на външни и вътрешни места – експандирани, екстудирани или получени по друг начин плоскости от пенополистирен (Супрапор EPS,Фибран XPS, Монодур EPS, Тиктас XPS, Стирофом XPS, Стиропор и др.), минерални вати, дървесни плоскости, перлитови, вермикулитови, изделия от корк, газобетон, топлоизолационни плоскости на органична или неорганична основа, както и върху прясно положени основи и основи, подложени на повишени динамични и термични натоварвания.
СМЕСВАНЕ:
В подходящ съд с вода се прибавя сухата смес и се разбърква добре с електрическа бъркалка до получаване на хомогенна смес. След 5 минути технологичен престой се разбърква отново.
ЛЕПЕНЕ:
“Супрапор Klebespachtelсе нанася по контура на фасадната плоча и на няколко точки в средата на плочата.При равна основа се нанася с гребеновидна шпакла.Нанесеното лепило по повърхността на плочата трябва да бъде минимум 40% от площта и. Основата трябва да бъде здрава, устойчива, не замръзнала и обезпрашена. Дюбелирането се извършва след минимум 24 часа.
ШПАКЛОВАНЕ:
Върху залепените,изравнени и почистини топлоизолационни плочи с помощта на гребеновидна шпакла се нанася сместа, върху която се полага армиращата мрежа и с гладка маламашка се изглажда повърхността.Да се пази от замръзване и бързо съхнене. Преди полагане но последващи покрития да се изчаква минимум 24 часа.
ОПАКОВКА:
В трислойни торби с полиетилен в средата с нетна маса 25 кг. с отклонение ± 1 % от масата.
СЪХРАНЕНИЕ:
12 месеца на сухо място в оригинално запечатана опаковка.

Technical information

Safety list

Application

Choose the proper products with our interactive program.

Simulator

Choose proper color with our online color manager.

created by