Products


СУПРАПОР ЛЕПИЛО

“Супрапор лепило” представлява прахообразна смес от цимент , минерални пълнители и добавка от полистиренов гранулат с контролирана големина на зърното, която след разбъркване с вода е готова за работа. Има отлични показатели при различни температурни условия, влажност и др.
“Супрапор лепило” е предназначено за лепене на топлоизолационни плоскости на външни и вътрешни места – експандирани, екстудирани или получени по друг начин плоскости от пенополистирен (Супрапор EPS,Фибран XPS, Монодур EPS, Тиктас XPS, Стирофом XPS, Стиропор и др.), минерални вати, дървесни плоскости, перлитови, вермикулитови, изделия от корк, газобетон, топлоизолационни плоскости на органична или неорганична основа, както и върху прясно положени основи и основи, подложени на повишени динамични и термични натоварвания.
Новата формула на „Супрапор лепило” повишава изолационните качества на системите за топлоизолация и намалява разходната норма с 20 %.
СМЕСВАНЕ:
В подходящ съд с вода се прибавя сухата смес и се разбърква добре с електрическа бъркалка до получаване на хомогенна смес. След 5 минути технологичен престой се разбърква отново.
ЛЕПЕНЕ:
“Супрапор лепило” се нанася по контура на фасадната плоча и на няколко точки в средата на плочата.При равна основа се нанася с гребеновидна шпакла.Нанесеното лепило по повърхността на плочата трябва да бъде минимум 40% от площта и. Основата трябва да бъде здрава, устойчива, не замръзнала и обезпрашена. Дюбелирането се извършва след минимум 24 часа.
ОПАКОВКА:
В трислойни торби с полиетилен в средата с нетна маса 20 кг. с отклонение ± 1 % от масата.
СЪХРАНЕНИЕ:
12 месеца на сухо място в оригинално запечатана опаковка.

Technical information

Safety list

Application

Choose the proper products with our interactive program.

Simulator

Choose proper color with our online color manager.

created by