За фирмата

 

"СОМЕТ-ЛЛ ООД" е създадена през 1994 г.със 100% частен капитал и седалище в гр.София.

Основната ни дейност е производство на сухи строителни смеси и търговия със строителни материали. Ползвайки големия опит и най-новите разработки на водещи световни фирми в сферата на химическата промишленост като Bayer, Dow, BASF, Wacker вече повече от 15 години предлагаме на българския пазар висококачествени строителни продукти - собствено производство.
Към настоящия момент разполагаме с широка гама от висококачествени строителни продукти. Всички те са регистрирани като търговски марки СУПРАКОЛ, СКОЛ, ФУГАКОЛ и СУПРАПОР.
Палитрата ни включва производство на циментови лепила за керамични облицовки и зидане на газобетон, сухи шпакловъчни смеси за топлоизолационни системи, цветни фугиращи смеси за керамични облицовки, мазилки на циментова основа, полимерни и силиконови мазилки (с разнообразие от над 1000 цвята) за външно и вътрешно приложение, дълбокопроникващи грундове, саморазливна подова замазка и др.
От особена важност за нас е производството на крайния продукт, доставката му и търговското обслужване да бъдат с постоянно и високо качество, което се превръща в наша основна политика. Използваните материали и продукти са съобразени с европейските изисквания за качество и съгласно съществуващите в България стандарти.
Отчитайки бързото развитие на строителния сектор у нас, навлизането на нови системи за строителство и стремежа ни да бъдем в крак с навлизащите нови технологии за производство на строителни материали, през 2004 г съвместно с фирма "СУПРАПОР" ООД изградихме поточна линия за производство на експандиран полистирен (EPS). Предлаганите на пазара топлоизолационни плочи СУПРАПОР EPS  са с високо качество и гарантирани технически параметри.
С оглед удовлетворяване желанията на нашите клиенти и в стремежа си за повишаване конкурентността на произвежданите продукти ние осъществяваме непрекъснат контрол върху качеството на процесите чрез изградена система за производствен контрол.  По този начин фирмата ни има възможност да предложи на пазара цялостна система за топлоизолация при изключително конкурентни цени и да задоволи все по-нарастващите изисквания на нашите клиенти.
От 5.11.2003 г.във фирмата е въведена система за управление на качеството по стандарт DIN EN ISO 9001,  .Сертифициращ орган TUV NORD CERT GmbH&CoKG.

 

Нашите цели са:
- Коректен и желан партньор;
- Европейско качество на произвежданите продукти;
- Непрекъснато обновяване и разширяване на продуктовата ни листа;

Приложение

Изберете подходящите продукти с нашето интерактивно приложение.

Симулатор

Изберете подходящия цвят с нашия цветови консултант онлайн.

created by