Начало

"СОМЕТ-ЛЛ" ООД е създадена през 1994 г.със 100% частен капитал и седалище в гр.София.

Основната ни дейност е производство на сухи строителни смеси и търговия със строителни материали. Ползвайки големия опит и най-новите разработки на водещи световни фирми в сферата на  химическата промишленост като Bayer, Dow, BASF, Wacker вече повече от 15 години предлагаме на българския пазар висококачествени строителни продукти - собствено производство. Палитрата ни включва производство на циментови лепила за керамични облицовки и зидане на газобетон, сухи шпакловъчни смеси за топлоизолационни системи, цветни фугиращи смеси на циментова и полимерна основа за външно и вътрешно приложение, дълбокопроникващи грундове, саморазливна подова замазка и др.

През 2004 г съвместно с фирма "СУПРАПОР" ООД изградихме поточна линия за производство на експандиран полистирен (EPS).
 
 
Към настоящия момент предлагаме на българския пазар широка гама от висококачествени строителни продукти. Всички те са регистрирани като търговски марки  СКОЛ, ФУГАКОЛ, СУПРАКОЛ и СУПРАПОР.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Топ продукти

СКОЛ МЕДЖИК

“Скол magic” е предназначен за тънкослойно полагане на фаянс и теракот във вътрешни помещения. Със “Скол magic” се лепят лесно, качествено и икономично теракотни и фаянсови плочи върху основи на база цимент и гипс.

виж още

СУПРАКОЛ НОРМАЛ

Гъвкавото лепило – шпакловка “Супракол нормал” представлява прахообразна смес от цимент, минерални пълнители, полимери, добавки от стъклофибърни нишки и други, която след разбъркване с вода е готова за работа.

виж още

СУПРАПОР EPS

Плоскости от експандиран пенополистирен (EPS), изключително подходящи за фасадна топлоизолация.

виж още

СИСТЕМА ЗА ФАСАДНА ИЗОЛАЦИЯ

Повишаването на топлинната ефективност на сградите с цел оптимизиране на разходите за отопление през зимата и охлажд...

виж още

СУПРАПОР ЛЕПИЛО

“Супрапор лепило” представлява прахообразна смес от цимент , минерални пълнители и добавка от полистиренов гранулат с контролирана големина на зърното, която след разбъркване с вода е готова за работа.

виж още

СУПРАПОР КЛЕБЕШПАХТЕЛ

Гъвкавото лепило – шпакловка “Супрапор Klebespachtel” представлява прахообразна смес от цимент , минерални пълнители, добавки и добавки от стъклофибърни нишки, която след разбъркване с вода е готова за работа.

виж още

Приложение

Изберете подходящите продукти с нашето интерактивно приложение.

Симулатор

Изберете подходящия цвят с нашия цветови консултант онлайн.

created by